Сања Кужет својевремено је испричала да се у другој трудноћи угојила 18 килограма, али да је након пола године успела да се врати на стару килажу.

- Најдебља сам била у трудноћи, угојила сам се чак 18 килограма. Међутим, после шест месеци сам се вратила својој линији. Ја сам висока жена и нама је лакше. И када се угојимо, то се некако све лепо распореди и не буде толико приметно - рекла је водитељка раније за "Хит Информер", па открила како се храни.

- Избацила сам хлеб из исхране. Генерално, не једем угљене хидрате, јер од њих само отичемо. Прва ствар које сам се одрекла било је оно дивно, топло пециво, које сам толико волела. Верујте ми да ћете без угљених хидрата лакше изгурати радни дан, јер они утичу на то да нам се спава. Када избаците све оно што смета вашем здрављу, видећете да ће то повољно утицати и на ваш изглед.

Фото: В. Данилов

 

Уместо индустријских слаткиша, згодна водитељка једе воће, а кључ њеног манекенског изгледа је и у редовној физичкој активности.

Фото: АТА имагес

 

- Никада нисам била неки велики љубитељ слаткиша. Чим осетим да ми пада шећер, поједем неко воће. Некад узмем и јагоде са шлагом, то ми је супер. Годину дана активно играм тенис и то ми много помаже да останем витка. Тај спорт је моја љубав из млађих дана, али раније нисам имала времена да му се посветим. Захваљујући тенису имам више елана да вежбам и будем у доброј форми - рекла је том приликом Сања Кужет.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".