Једна девојка тврди да месецима није примећивала да њен дечко од ње скрива велику тајну.

На свом Тик Ток профилу @postpartumpsycho, објаснила је да је као тинејџерка била толико заслепљена љубављу да јој је требало чак три месеца да схвати да њен дечко има само једну ногу.

- Ако сте икада мислили да нисте били свесни ствари која је била очита, допустите ми да вам испричам о времену када сам излазила с дечком три месеца пре него што сам сазнала да нема ногу. Упознали смо се на родеу када сам имала 17 година. Чим сам га уочила одмах ми се свидео и пришла сам му. Разменили смо бројеве и три недеље касније били смо заједно - испричала је.

Тврди да су били нераздвојни, и да су се виђали сваки дан. Но, додаје да је било неких трагова да је скривао нешто. На пример, цело лето је носио дуге панталоне на догађањима која су се одржавала на отвореном, шепао је док је ходао и спречавао ју је да долази на његове кошаркашке утакмице. Но, једног дана, открила је његову тајну када је гледала фотографију на којој су били њих двоје заједно.

 

 

- Што сам више гледала у то, више сам мислила да сам преварена. Однела сам ту слику пријатељима и рекла сам: "Људи, мислим да мој дечко можда има само једну ногу" - додала је.

Њени пријатељи такође су остали потпуно запрепашћени и натерали су је да га испитује о томе. Неколико недеља касније, све је признао, те јој објаснио да им дечју парализу, на шта му је она рекла да је сумњала већ неколико недеља и да је јако чудно од њега што јој то није рекао. Објаснила је да се њен дечко осећао као да није требао да дели своје стање јер га је упознала и пришла му без да је знала за то, али се она осећала "глупо и несвесно" након што је сазнала за то тек неколико месеци касније. Пар је наставио везу шест месеци после тога и остали су "врло заљубљени", а онда је она отишла на факултет и ускоро је веза ипак пропала.

Корисници Тиктока остали су затечени снимком јер им није било јасно како јој је нешто тако промакло. 

- Не разумем како то ниси приметила. У сваком случају, смешна и неугодна ситуација - написао је један корисник.

- Сад се осећам боље након што једном целу ноћ нисам схватио да је девојка с којом сам био на састанку имала само једну руку, а грлили смо се и додиривали - додао је други.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".