На снимку који је освануо на страници 192.рс види се како се таксиста укључује у траку којом иде ауто из којег је камера снимала. Приметивши да возач нема намеру да га пропусти, скрећући, таксиста је закочио и успорио, а због тога је возач морао малтене да заустави ауто да га не би ударио отпозади.

- Питамо се чему овакво понашање у саобраћају, осим ако идеја није да се намерно изазове незгода због узимања одштете - гласи опис видеа, чији је аутор очито био бесан на таксисту који је нагло скренуо, уз кочење.

Ипак, у коментарима су многи истакли да таксиста није погрешио, будући да је на време дао жмигавац и показао намеру да скрене.

- И возач је могао да успори с обзиром на то да је упаљен показивач правца пре него што је кренуо да се престројава - гласио је један од таквих коментара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Лепо је пустио човек жмигавац, а ти што нећес да га пустиш то је друго.

- Прво мајмун који снима је прво требао да пропусти таксисту, а и таксиста није требао да кочи, али за такве мајмуне иза нема другог решења...

Неки су ипак осудили таксисту због наглог кочења испред возача.

- Престигнеш га, и начеститаш му се миле нове године - гласио је један од таквих коментара.

- Слажем се да је можда могао да га пропусти, али за brake check-овање би га кроз шаке пропустио...

Снимак ситуације, какве, наравно, сваки возач треба да избегава, можете видети у видеу у оквиру текста, те на основу којег можете дати и свој суд.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".