Фото: РТС принтскрин

Твитер

Сви ЦРВЕНЕ због питања у Слагалици

Izvor: Нпортал
|
25.10.2021.
|
16:33

КВИЗ Слагалица, поред демонстрирања знања такмичара и породичне забаве, уме да нас и насмеје, некад случајно, некад не. Када су аутори питања за јучерашње издање састављали игру Корак по корак, тешко да су апсолутно невино поставили прва два наговештаја коначног одговора.

У трећој игри Слагалице, први корак је био има везе с мушкарцима, док је други био има везе с падањем. И док су се сви поред малих екрана насмејали или ко зна, можда неки и постидели, такмичари су остали прибрани и нису отишли у правцу одговора на који су помислили многи.

Такмичари нису, али екипа на Твитеру наравно јесте. Једни су се кезили, други су мислили да је тикет, трећи су призивали култни клип и Ђура из Модриче. У сваком случају, сви су лудо забављали, а Слагалица је успела да још једном дође до trenutka који ће се препричавати у наредним данима.

 

 

А да, ако вас занима коначно решење, у питању је Марс, јер су наредни кораци призвали поља у Риму и Паризу, као и домаћи денс бенд Марс Венус, и четврту планету сунчевог система.

(Ноизз)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

Коментари
1

видео