Ован

Познати сте као спонтан, забаван и страствен човек, јер ви сте ипак Ован. Увек волите да дате све од себе у животу, па на пољу излазака и завођења није ништа другачије. Могуће је да сте ви тај који је преузео одговорност и испланирао састанак. Такође, не мислите да штедите јер желите да импресионирате другу страну.

На првом састанку нисте забринути да ће ли се некоме свидети ваша личност или не, не покушавате да будете неко други. Опуштени сте. Заправо, постоји добра шанса да ћете кокетирати упуштајући се у лагано задиркивање и пријатељско такмичење.

Желите добро да се забавите и не покушавате одмах да схватате ствари превише озбиљно. Важније је видети да ли је друга страна "добар материјал" за везу и колико ћете бити компатибилни.

Фото: Профимедиа

 

Бик

С обзиром на то да сте Бик, људи вас сматрају тврдоглавом и практичном особом, што је истина, али ви сте такође и безнадежни романтичар. Будући да знате шта волите и не бојите се да кажете шта мислите, врло сте проницљиви с ким ћете уопште отићи на састанак.

Пре него што пристанете да се нађете с неким новим, најпре желите мало боље да га упознате и будете сигурни да сте обоје на истој таласној дужини када је реч о важним стварима у животу.

Након што осетите добру хемију, тек тад ћете се опустити и више се отворити, показати какви сте у души. Волите да одвојите време за упознавање друге особе, постављате промишљена питања и не журите. Нисте склони да форсирате ствари. За вас је љубав попут доброг вина - треба јој времена да сазри и процвета. И немате ништа против чекања.

Близанци

Близанци су друштвени лептирићи Зодијака, а у многим случајевима и "серијски заводници", па доста често иду на прве састанке. Међутим, нисте ви криви због тога! Чини се да ваша екстровертна личност, духовитост и шарм привлаче све типове људи.

Ви заправо немате одређени тип с којим желите да изађете, важније вам је да с том особом осећате менталну повезаност, више него физичку, иако волите да видите кад неко добро изгледа. Склони сте да прескочите типично "пробијање леда" на првом састанку, те да се посветите занимљивијим и забавним личним темама.

По природи сте знатижељни, па волите да испитујете друге људе о њиховој животној причи. Волите да их изведете изван њихове зоне комфора да видите колико бисте били компатибилни као пар. Такође, не бојите се да заузврат поделите своја мишљења и искуства.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Слатки и сентиментални Ракови прве састанке воле да доживе у великом стилу - уз фанфаре, витештво и романтику. Ви сте тип особе која воли традиционалне састанке попут вечере уз свеће или пикника у парку.

За вас је важно да имате дубоку емоционалну везу с ким год излазите, тако да вам одговарају места где можете да уживате у дугом, непрекидном разговору са потенцијалним партнером. Ви имате тенденцију да водите разговор на првом састанку, тражећи важне информације и радо их делећи заузврат.

Сигурно постављате пуно питања о породици, пријатељима, хобијима, личним интересовањима и о још много тога. Нисте импресионирани стварима као што су отмена одећа, престижни послови или "педигре", важнији су вам аутентичност и нечија спремност да буде рањив с вама.

Лав

Људи рођени у знаку Лава познати су као поносни и страствени љубавници. Ватрени сте и романтични, па с вама никад није досадно на првом састанку. Волите осећај заљубљивања, па очекујете како ће вас потенцијални партнер оборити с ногу и очарати.

За вас је важно да се осећате виђено и цењено од друге стране, због чега сте склони брзо да уочите и замерите кад вам неко не даје комплименте или не поставља довољно питања о вама самима.

И премда би неки овакво понашање и очекивања могли да сматрају презахтевним, ви сте више него вољни и спремни да понудите исти ниво интересовања за другу особу. За вас је оданост један од најважнијих аспеката везе и јако вам је важно одмах на почетку да видите колико одговарате једно другом, те јесу ли вам вредности усклађене.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Девице су избирљиве у свему, па тако и у погледу особе с којом ће изаћи. Код вас је свако, с ким сте изашли, морао да има нешто посебно у себи. Као перфекциониста Зодијака сте навикли да будете онај који прави планове и одлучује о свему.

Али, када је реч о првом састанку, боље је да препустите потенцијалном партнеру да преузме вођство, не зато што мислите да може да испланира бољи састанак од вас, већ зато што ћете тако имати прилику да видите колико је друга особа пажљива.

Врло сте марљиви и послушни у озбиљним везама, али постоји део вас који осећа како друга особа треба да заслужи ту повластицу. У почетку знате да делујете помало опрезно и резервисано. Међутим, одличан сте саговорник, па немојте да се изненадите ако с неким проведете целу ноћ у разговору. Важно је само опустити се и онда све иде глатко.

Вага

Ваге су познате као знак љубавника, па не чуди да сте помало безнадежни романтичар у срцу. У раним фазама састанака волите да будете опуштени и видите како се ваша осећања природно развијају. Знате да за љубав треба времена, а вама се никуд не жури.

Цените када се ваш партнер истински труди да вас упозна и занима га шта имате да кажете. Заправо, ваш омиљени део упознавања с неким новим је - добар разговор.

Такође, иако вам се свиђају особе с пуно самопоуздања, одбојно вам је кад разговор постане превише једностран или хвалисав. Први састанак с вама не мора да буде скуп или компликован. Важније вам је да будете у вези у којој се осећате равноправно. Важна вам је равнотежа у свим аспектима живота, па тако и у љубави.

Шкорпија

Људи рођени у знаку Шкорпије познати су као углађени и умиљати срцеломци Зодијака. Ретко ко може да одоли вашем шарму, а ви имате довољно самопоуздања да идете за оним што желите. Сматрате се изврсним у процени карактера, а изнад свега тражите искреност и оданост партнера.

На првом састанку ваш главни циљ је да упознате другу особу и осетите њену енергију. Волите да заобиђете површинске ствари и разговарате о дубоким, сложеним темама.

Добар утисак на вас ће оставити неко с киме одмах успоставите снажну емоционалну везу, већ на првом састанку. Ви жудите за страшћу и интензитетом у својим везама, па обично одмах знате да ли сте заинтересовани за некога или не. Ипак, спремни сте да останете отворени према људима у случају да вас неко изненади својом причом.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Ви као један Стрелац обожавате нове ствари и непредвидивост која долази с упознавањем нових људи и заљубљивањем. Врло сте гласни и отворени о томе што желите у вези. Иако сте на гласу као особа коју је тешко везати за некога, постоји нежна страна вашег срца која жуди за интимном, романтичном везом.

На првом састанку волите да будете опуштени и забавни. Знате да имате довољно времена касније да се дубоко позабавите важним животним темама. Радије испитујете потенцијалног партнера о његовим страстима и пријатељствима како бисте стекли осећај ко су и какви су.

Ви сте неко ко се поноси тиме што је духовит и шармантан, па тражите партнера који може да парира вашој разиграној природи и животу у покрету. Љубав је највећа авантура од свих, па би свакако требало да одвојите време за проналазак савршеног партнера с којим бисте могли да проведете живот.

Јарац

Први утисак је важан на сваком састанку, али када се ради о Јарцу, то правило поприма једну нову димензију. Познати сте по томе што сте изузетно независни и зато нисте склони да пустите у свој живот било кога. То значи да је свако ко се нађе с вама на првом састанку већ донекле задовољио ваше стандарде.

Током првог састанка увек показујете најбоље манире и настојите да оставите добар утисак. Поносите се својим постигнућима. Најрадије излазите с људима који марљиво раде, не играју се менталних игара и не страхују од обавеза.

Изласцима приступате врло озбиљно, што значи да нисте склони успутним, необавезним везама и ситуацијама у којима не видите будућност. Врло сте веран, привржен партнер и тражите некога с ким бисте дугорочно поделили живот.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Тешко је рећи шта ће неко добити на првом састанку с вама, јер Водолије су помало непредвидиве. Ваш укус за романтичне партнере је један од најеклектичнијих, а ваш романтични стил има тенденцију да одлута далеко од друштвених норми.

Заправо, можете да будете прилично избирљиви у погледу тога с ким излазите. Мора да постоји нешто необично или јединствено у вези с особом која би могла да вам "западне за око". Једном када упознате некога од кога вам срце убрзано куца, показаћете му сав свој шарм.

Волите да водите главну реч у вези, што значи да сте углавном ви тај који планира излазак и зове на састанак. Не догађа се често да сретнете некога ко вас обори с ногу, али када се то догоди, урадићете све како бисте га завели.

Рибе

Рибе су највећи сањари Зодијака, што значи да очекујете да се заљубите у некога као из бајке. За вас не постоји ништа боље од узбуђења упознавања неког новог и пута који пролазите заједно, од пријатеља преко љубавника до сродних душа.

Ви тражите љубав која траје цео живот, велики сте романтичар и даћете све од себе како бисте потенцијалном партнеру показали љубазност, саосећање и емпатију.

Привлаче вас људи који су у додиру са својим емоцијама и без суздржавања показују своју рањиву страну. На првом састанку брзо прескачете са малог, површног разговора на онај дубљи и смисленији. Када видите да вам се дуга страна јако свиђа, с лакоћом укључујете свој шарм, смејете се, искрено сте ентузијастични и разиграно стидљиви, преноси 24 сата.хр.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".