Она је изнела свој став који је наишао на бројне осуде.

-  Ја познајем неке од њих. Ово уопште није популарно што ћу сада да кажем, али баш ме брига, истина је. Ја немам проблем да кажем истину на Пинку. Продали су земљу, дошли су у Београд и онда глуме у Београду да су јадни, да им треба помоћ. Неки од њих који су први своју земљу ставили на добош, истакла је Јована.

- То говорим зато што никога не треба жалити, треба бити објективан према целој ситуацији. Ја то не волим, ја сам то имала и на факултету, кад кажу: "јао, он је дошао са Косова, он ово, он оно...", сви га жале, а он боже сачувај, гази преко свих само да оствари свој циљ. Знам да није популарно ово што говорим, али ово је сурова истина коју сам чак и ја имала прилике да доживим, рекла је водитељка.

Међу првим јавним личностима огласио се певач Слоба Радановић који је жестоко напао водитељку, а убрзо након њега огласила се и позната глумица из серије "Игра судбине", Милица Томашевић. 

Фото: Инстаграм принтскрин/mtomasevic222

 

 

- Јована Јеремић, постоји један роман, зове се "Идиот", и постојао је један човек који се звао Фјодор Михајловић Достојевски. Е тај велики човек је у том роману написао једну велику истину која гласи: " Кад Бог хоће некога да казни, он му најпре разум одузме", написала је славна глумица па додала:

- Жао ми је што никада нећеш моћи да схватиш суштину написаног, а када је већ тако, нека те бар срећа прати кад разума немаш, теби ни од Бога помоћи нема, написала је Милица. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".