Упркос томе што ова водитељка често добија оштре коментаре, па чак и увреде јер нема ни децу ни партнера, каже да је савршено задовољна својим животом и да не може да буде задовољнија него што већ јесте.

Ова 39-годишњакиња из Лондона објављује кратке снимке на ТикТоку посвећене неудатим, сингл женама, а све са жељом да их подстакне да се осећају вољено и оснажено.

Клара је почела да креира садржај о сингл животу пре око две године, а први у низу видеа био је онај на коме једноставно људима говори да има 37 година, да нема децу и да се никада није удавала, а наишао је на толико велики и буран одзив да је пожелела да шире разради ту тему.

- Људи су ми говорили да сам уседелица. Било је много коментара који заиста нису лепи - каже она и додаје да ју је то навело да покаже свима да је у реду да жене буду саме, невезано за то у ком су раздобљу живота.

- Сви одрастамо са уверењем да се живот своди на то да имате партнера и децу. Као да нисте успели ако то не испуните, као да морате да осећате стид. Ипак, мислим да сада нема толико притиска као раније у прошлости. Не треба вам мушкарац, жене могу саме да купе или изнајме кућу... Бити у вези је дивна ствар, али постоје и ситуације када су људи у вези, али то не значи да су срећни - истиче Клара.

Иако отворено говори о сингл животу, признаје да би било лепо да једног дана пронађе љубав. Акцентује да је и раније у животу била заљубљена и да зна да је једног дана чека савршен сапутник.

- Не осећам се усамљено. Постоји много људи који су у вези, а ипак се осећају усамљено или као да су невидљиви; не може вас учинити срећним то што сте у вези. Друштвени медији могу да утичу на то како се осећамо - можда ћете скроловати Инстаграмом и видети пуно савршених веза, па ћете се осећати као да нешто пропуштате. Али морате схватити да ви видите само најлепше тренутке у тој вези, нико неће објавити своје свађе или оно што изазива напетост у том односу - објашњава госпођица Хермет.

Иако још није пронашла своју сродну душу, ова бринета зна да је далеко од уседелице. Заправо, истиче да се никада није осећала боље. Каже да је истински упознала и заволела себе тек током својих 30-их.

- Ове недеље одвела сам саму себе у биоскоп и на ручак. Отишла сам сама у Мексико прошле године. Са 32 године сам путовала сама. Желим да живим свој живот. Заиста сам срећна и верујем да ако одишете срећом да тек онда можете да привучете праву особу - закључила је.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".