Дејвид Тејлор (37) избо је 282 пута своје родитеље Џона (66) и Беверли Тејлор (66) и то са три различита ножа у северном Јокширу у Великој Британији. Након извршеног злочина, који се десио 21. децембра 2021. године, чекао је полицију на прагу свог дома. 

Мушкарац се у петак на суђењу бранио да је чуо гласове који су му говорили да их убије како би их спасио вечне патње. Суду је речено да је Дејвид много година патио од психичких проблема и да је због тога био и хоспитализован. Након што је отпуштен из болнице, мушкарац је тражио да се у њу врати јер се није осећао добро. На суду је такође речено да је самовољно смањио преписану дозу лекова.

Тејлор је следец́ег дана упућен у службу за ментално здравље одраслих и дијагностификована му је шизофренија и параноидна психоза. Заказане су му терапије на које он није долазио и лекарима је био тешко да дођу до њега у месецима који су претходили убиствима, пише дејли мејл.

Дан пре него што је убио своје родитеље, Дејвид је посетио лекара и испричао му да има халуцинације. Добио је рецепт за лекове али није могао да их нађе у две апотеке. Међутим, државни тужилац Џонатан Садифорд изјавио је на суду да су неискоришћени лекови пронађени у његовој спаваћој соби на дан кад је ухапшен због злочина. 

Иначе, Дејвид је сам позвао полицију након што је своје родитеље избо 282 пута. Беверли Тејлор имала је 95 повреда на телу од којих је најмање 93 нанесено ножем или инструментом са оштрицом. Џон Тејлор имао је 189 убода. Дејвид је признао кривицу за убиство из нехата уз смањену одговорност. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".