Ова група је од марта ове године запленила више од 200 килограма дроге.

Министар је похвалио рад тима за борбу против дроге који је у ПУ Пријепоље формиран прошле године и већ је постигао запажене резултате.

Истакао је да је држава одлучна у својој борби против нарко-дилера који трују нашу децу.

- Полиција ће се против дроге борити увек и на сваком месту. Србија неће бити сигурно место за нарко-дилере. Захваљујем се полицајцима који се баве сузбијањем трговине наркотика на посвећеном и преданом раду јер је свака заплена наркотика велики успех. Склањањем дроге са улице полиција чува људске животе - рекао је министар Вулин.

Вулин је поновио да марихуана у нашој земљи неће бити легализована и да ће сви који се баве наркотицима бити ухапшени. Најавио је и да ће полиција нарочиту пажњу посветити и опремању припадника како би њихов рад био безбеднији и успешнији.

Припадници тима за борбу против дроге из Пријепоља су за осам месеци запленили више од 200 килограма различитих наркотика, између осталог, крајем прошле недеље запленили су више од 90 килограма марихуане и ухапсили Н. К. (1979) из Бродарева који је дрогу припремио за продају.

Само месец и по раније, зауставили су аутомобил којим је управљао Д. В. и у возилу пронашли и запленили 32 пакета са око 33,5 килограма марихуане, док је возач ухапшен.

Такође, у јуну ове године, ефикасном акцијом пријепољске полиције са улице је склоњено око 40 килограма марихуане која је спакована у 38 пакета, пронађена у аутомобилу марке „фолксваген“ којим је управљао држављанин Црне Горе, а у марту су запленили и око пет литара амфетаминског уља које је пронађено у БМВ-у којим је

(Танјуг)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".