Српски тенисер Ласло Ђере поражен је од Григора Димитрова у другом колу Аустралијан опена, а након меча открио је да је у недељу претрпео нови смртни случај у породици. 

- Жао ми је што се Аустралијан опен овако завршио. Нажалост, десиле су се неке ствари претходних дана о којима нисам причао ни са својим тимом, ни са својом девојком.

- У недељу ујутру сам добио вест да ми је бака преминула. И искрено, да ово није Гренд слем и да нисам на другом крају света, не бих сада ни био овде. Отишао бих кући. Већ имам искуства са оваквим стварима, али нисам имун на њих - рекао је српски тенисер.

- Имао сам велику жељу да остварим прву победу овде. У недељу ујутру ми је сестра јавила, ја сам већ после сат и по отишао на тренинг. Остао сам јер сам имао добар жреб, желео сам да победим. Али.. Покушао сам да се концетришем колико сам могао, међутим, то ми је стално било у глави. И сада овај меч против Димитрова. Не волим да изгубим, поготово не без борбе, али... Негативне мисли су ми само долазиле. Биле су јаче од мене... То је то - рекао је Ђере.

Фото: МВ

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".