Ауторка и продуценткиња Тамара Грујић отворила је душу и признала да не спава у кревету са својим супругом Вуком Ђоковићем, већ да спавају у одвојеним собама, те је открила како то утиче на њихов брак.

Фото: В. Данилов

 

 

Наиме, Тамара каже да је до те одлуке дошло спонатано.

- Ми смо ту одлуку донели спонтано. Упркос томе што ће ми многи замерити и рећи да није здраво, волим да спавам с Ленком, Вуку стога није преостало ништа друго до да буде у другој соби с нашим псом Милицом (смех). За сада нисмо видели лошу страну те поделе, али смо обоје свесни да то неће бити заувек и да због тога тренутно више радимо на очувању наше интиме - рекла је Тамара и додала.

- Мој Вук није превише романтичан, додуше био је на почетку везе, али по мом мишљењу, нису латице ружа посуте по поду једина романтика. У његовом случају то је невероватан смисао за хумор. Обожавам код њега што је духовит и што смо с временом једно другоме постали и најбољи пријатељи и сарадници. Драго ми је када ми каже: "Жуле, ја највише с тобом волим да радим". Погледом се договарамо, што примењујемо и у Ленкином васпитавању - рекла је Тамара, а онда открила како се њени укућани носе са њеним месечарењем.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

 

- Месечарим само кад сам под великим притиском. Догодило се баш скоро да сам устала из кревета, отишла до тоалета, а затим ушла у Вукову собу и изгурала га напоље. Он је, наравно, покушао да прича са мном, али када је увидео да месечарим, сместио се крај ћерке. Ујутру је уследио шок - рекла је Тамара за Сторy.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".