Ово су три најнеуреднија хороскопска знака.

Шкорпија

Шкорпије савршено боли брига да поспремају кућу. Једини изузетак који праве је када им долазе неки ВИП гости, па се тада потруде да им кућа буде уредна.

Мада, ни тада се не труде превише, јер их просто не занима шта ће други рећи о томе како им кућа изгледа. Потпуно су у фазону: ‘Ако долазиш и загледаш ми по ћошковима, немој ни да ми долазиш’.

Фото: Профимедиа

 

 

Реално, Шкорпије уопште не занима чишћење куће, радије ће бинџовати серије, играти игрице, зезати се са друштвом или гледати ТВ.

Више воле да некоме плате да им среди кућу него да се тиме баве сами.

Лав

За Лава, чишћење куће је узалудан посао.

Неопрано посуђе у судопери није разлог за бригу. Они ће сигурно све то средити у неком моменту, а до тада равнодушно гледају на неред. Лавовима је увек на првом месту њихов лични изглед, а затим све остало.

Ако Лав жури на посао, онда му приоритет неће бити намештање кревета или распремање куће. Лав ће радије ангажовати некога ко ће му помоћи у кућним пословима, док се фокусира на зараду новца.

Јарац

Јарчеви се не могу назвати аљкавим људима, поготово не мушки припадници овог знака. Али, они једноставно не воле кућне послове.

Фото: Профимедиа

 

 

Они ће радије сатима да гледају у телефон или у телевизор и прстом неће мрднути како би нешто очистили по кући.

Јарчеви су ти који најчешће својој деци делегирају посао око чишћења куће. Јарчеви ће вероватно у једном тренутку очистити кућу, али то мора да буде нека крајња ванредна ситуација која ће Јарца да натера да се тиме бави сам.

(Крстарица)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".