Према речима блиском младом Којићу, после развода га није ниједна девојка није довољно привукла нити је размишљао о љубави:

- Игор после развода није ни размишљао о љубави, можда га ниједна девојка није толико ни привукла да би се заинтересовао као за Теодору. Само док их гледамо са стране, види се да су заиста срећни. Иако су тек на почетку везе, функционишу као да се познају много дуже. Потпуно су препуштени тренутку, не скидају осмех с лица када су заједно, отворено разговарају о свему. Он је буквално одлепио за њом - прича на почетку извор близак Игору за Блиц.

За сада, млади пар врло лепо функционише. Према наводима Игор је скупо платио смештај.

- Некако су кликнули на прву што се каже. Разумеју се и међу њима нема никаквих препирки, све се договарају и некако то за сада баш глатко иде. Ово је њихов први заједнички одмор, где проводе 24 сата заједно и ту се све најбоље види. Игор није штедео новац да удовољи Теодори. Узео је хотел који кошта за више од 300 евра. Искешираће сигурно око 3.000 евра само на смештај, док не штеди ни када је провод у питању - рекао је извор.

Упознали су се сасвим случајно, захваљујћи заједничким пријатељима. 

- Ни једно ни друго се нису надали овоме. Када су се упознали, коцкице су се некако одмах спојиле. Игор је већ био са певачицом, а и глумицом, тако да му Теодорина одсуства због снимања сигурно неће представљати проблем. Завела га је наравно већ на први поглед, али га је освојила карактером. Игор воли комуникативне девојке, не ради ништа на силу, или се разуме са неким, или не - истакао је извор.

- Теодора делује као неприступачна девојка, али чим је упознаш, тај утисак се мења. Често јој се дешавало да је мушкарци гледају само као предмет, због тога што много лепо изгледа, те је нису схватали озбиљно, али са Игором је то сада другачије. Посвећен јој је максимално и њен физички изглед му је у другом плану. Као што се раније писало, Игор је упознао Теодорину мајку, она његову породицу, а за сада су сви остали недоступни за коментар. Подсетимо, Теодора Бјелица је ћерка глумице Гордане Бјелице. Теодору често називају једном од наших најлепших глумица, а позната је по улогама у серијама "Јужни ветар", "Три мушкарца и тетка", "Слатке муке"...

Теодориној мајци Гордани са којом има врло искрен и отворен однос, будући зет се врло допао и дозволила је везу:

- Њих две имају јако отворен однос, Теодори је најбитније мишљење мајке, због чега је на самом почетку желела да упозна Игора и њу. Гордани се Игор допао, остала је пуна утисака - рекао је извор.

(Блиц)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".