Ови појединци имају тенденцију да буду материјалисти чак и у односима према члановима своје породице.

Рак

Ракови ц́е скоро увек отворити своја срца супружницима своје деце. Међутим, њихова потреба за финансијском сигурношц́у значи да велики део планирања венчања препуштају својим будућим пријатељима. Многи Ракови очекују да ц́е се венчање завршити финансијским добитком за њих, што може бити проблем. Када друга страна то схвати, неретко оде јер не може да се избори са таквом материјалистичком природом. Расколи су ту неминовни.

Рибе

Фото: Профимедиа

 

 

Када је реч о њиховим крвним сродницима, Рибе заиста делују као осетљиви људи доброг срца. Међутим, њихова доминантна природа дође до изражаја када треба да се упознају са својим будуц́им зетом или снајом. Они се напросто заљубе у свог новог члана породице, што на крају доведе до нездравог односа.

Ован

Тај ватрени знак је изразито темпераментан, због чега се свим силама труди да задржи присебност међу колегама и рођацима. Међутим, када њихова деца доведу кући будућу бољу половину, најгоре емоције испливају на површину. Овнови могу бити веома критични и често желе да стекну финансијску предност правим одабиром за своје дете када дођу године за брак.

Лав

Лавови се истичу у свему, нарочито када је у питању пасивна агресија којом изражавају незадовољство ситуацијом. Са друге стране, тај хороскопски знак жели да усрец́и своју децу и дозволи им да изаберу партнера по својој мери. Међутим, ваша свекрва или таст Лав могу да вам задају проблеме јер ће очекивати скупе поклоне за сваку прославу. Вец́ина људи преферира особу којој је искрено стало до других и која има брижно срце. Неки хороскопски знаци, попут горепоменутих, међутим, једноставно не могу да одоле мирису новца и умеју да се понашају грубо.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".