Нова серија "Пад", инспирисана аутобиографским бестселером "Година прође, дан никада" Жарка Лаушевића ускоро стиже на мале екране.

Екипа предвођена главним глумцем Миланом Марићем открила је детаље о овом делу као и да су имали подршку аутора овог дела.

- Са Жарком сам се чуо два пута, а једном смо причали уживо. Први пут смо разговарали када смо се спремали да кренемо у само снимање. Позвао ме је и као старији колега који је имао потребу да ми пожели срећу. Мало смо искористили то време да причамо о глумачком послу. Имао сам осећај да ми говори "ја ти верујем", и то је мени било доста битно. Чули смо се и након што је огледао серију. Јако сам срећан оним што сам чуо, а шта је то, нека остане између нас двојице - открио је Марић медијима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Подсетимо, глумац Жарко Лаушевић пре десет година написао је књигу "Година прође, дан никад", у којој је описао шта се све дешавало кобне ноћи 31. јула 1993. године, када је усмртио двојицу момака, а једног ранио. У јавности се од тада много пута спекулисало како ће се по овој књизи направити филм и серија, међутим, тек сада је дошао тај тренутак.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".