Ћетковић се у другој сезони придружио екипи серије "Мама и тата се играју рата" за коју сценарио и режију потписује његов колега Гордан Кичић.

- Врло сам критичан према свему што радим, али серија 'Мама и тата се играју рата' веома ми се допала. Гордан Кичић успео је да направи причу која има више слојева, што треба да понуди свака ТВ серија или филм - рекао је глумац.

Иза Војина су и две сезоне серије "Тајне винове лозе" у којој игра заједно са супругом Слободом Мићаловић. Многи су се изненадили када су га видели у теленовели, али Ћетковић је објаснио због чега није имао дилему када је ова серија у питању.

Фото: Д. Миловановић

 

- И 'Тајне винове лозе' су биле мој избор. Теленовеле могу да буду добри пројекти ако се на њима окупе добри глумци и ако се добро напишу. И то је део мог посла и само један од телевизијских жанрова. Није било код мене премишљања. Видео сам ко игра, ко пише, финансијску добит од тога и, наравно, нисам имао дилему да ли то треба да снимим - искрен је глумац, који каже да великих улога које је одбио готово и нема.

- Више се не сећам шта сам то велико одбио. Одбијао сам само шта сам морао. Нисам бахат, него и данас имам исти принцип да не играм у нечему у чему себе не могу да пронађем - закључио је за "ТВ Екран".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".