Све је почело онда када је пар осетио последице новчане кризе узроковане пандемијом корона вируса прошле године. За једну годину успели у да уштеде 1.320 евра, а када су на ТикТоку открили како, одушевили су све. Они су сваки пут кад су имали интимне односе убацибали 6 евра у касицу прасицу. Како су имали интимне односе чак 220 пута за 12 месеци успели су да сакупе поменуту своту.

- Били смо изненађени, а пуњење три касице је било невероватно - рекла је девојка и додала да је штедња била много лакша када су уживали у нежним тренуцима заједно.

Пар у почетку није имао план шта да ради са својом уштеђевином, рекавши да једноставно чувају новац на страну за неочекиване рачуне и хитне случајеве. Међутим, након што су се верили прошлог септембра, сада планирају да потроше новац за путовање на медени месец.

Мексички пар са овим начином штедње наставља и 2023. године - а судећи по коментарима испод видеа инспирисали су и остале младе парове. Људи су одушевљено коментарисали и подржали њихову идеју, а било је и оних који су се нашалили на рачун свог љубавног живота.

"Моја касица би у том случају била празна" и "Немате појма колико сте срећни", били су само неки од коментара.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".