На питање да ли је истина да између ње и Момчила Оташевића постоји нешто више од пријатељства, те да ли се због ње разводи, Ана је одговорила:

- Апсолутно није. Момо и ја смо колеге и никад нисмо имали, нити имамо љубавни однос. То да сам ја разлог њиховог развода нема никакве везе с истином и здравим разумом. То је између људи који се разводе и требало би њих да питате за детаље. Момо има двоје мале деце и сматрам да због тога јавност заслужује да зна истину. Барем из поштовања према свима ближњима, ако већ не постоји поштовање према нама - рекла је глумица за Слободну Далмацију, те додала:

Фото: В. Данилов

 

- Чињеница да тренутно снимам серију у којој ми је он глумачки партнер, колега и пријатељ који тренутно пролази кроз процес развода, потпуно је, ето, довољна да ме јавно, без икаквог поткрепљена, доказа или било каквих сувиших информација, прозивају као кривца за развод мојих колега. Без икакве задршке се усуђују да ме називају растурачицом породице и брака - каже глумица, те даље објашњава:

- Довољна је једна мала “рекла-казала” нечија изјава да настане овакав медијски бум. Не знам ко су ти анонимни поуздани извори, али мислим да нема поузданијег извора од нас двоје и свих људи с којима свакодневно целодневно радимо.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERIJE.HR 🎥 (@serije.hr)

 

Ана даље сматра да су медији претерали.

- Медији су и овог пута претерали у својим нагађањима, непрофесионализму, безобзирности, нарушавању угледа и клеветама. Да мислим само на себе, опет бих зажмурила на све ово, али оно што је битно јесте постојање других људи око нас, на које овакве ствари могу оставити последице. Момчило има породицу, ја имам породицу, у којој ми најближи чланови болују од не тако безазлених стања - каже глумица, која даље сматра да њихове породице заслужују извињење.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RECreativno sa Dijanom Tepšić

 

- Имам две млађе сестре које одрастају међу децом за коју добро знамо како окрутна знају бити, а којима је све доступно и допуштено. У томе и јесте срж проблема и туге овог медијског нагађања без размишљања о икоме само како би се медијски простор напунио и кликови скупили. Зато сматрам важним да јавност зна истину. Мислим да моја породица и породица мог колеге заслужују извињење величине саборске плате. Међутим, не очекујем ни то - закључила је.

(Слободна Далмација)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".