Међу људима које бивши играч Манчестер Јунајтеда прати налази се и најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, али и његови нови саиграчи из Ал-Насра.

Поред Ђоковића, петоструки освајач Златне лопте прати и само једну Српкињу - Ивану Мацановић, атлетичарку из Бања Луке којој редовно лајкује слике. 

Ивана се поред своје атлетске каријере, бави и фитнесом, а на лето 2020. године, према писању домаћих медија, запросио ју је Никола Шоћ, познати црногорски манекен. 

Мацановићева важи за једну од најталентованијих атлетичарки у Босни и Херцеговини, а наступа за АК Бања Лука. Такмичи се за репрезентацију БиХ у дисциплинама 100 и 200 метара.

 

 

Она је у једном интервјуу открила и то како ју је Роналдо нашао на друштвеним мрежама. 

 

 

- На једном такмичењу у Загребу сам упознала пуно атлетичара, а један од њих је био Асафа Пауел, с којим смо се сви на стази дружили и сликали. Ја сам слику ставила на Инстаграм, а Асафа је, претпостављам, Роналдов пријатељ, који је вероватно рекао Роналду за мене. Могуће је да сам се свидела Асафи, па је тако све и почело - рекла је својевремено Ивана за „Аваз“.

 

 

Како каже, није одмах приметила да је Роналдо прати, али је то схватила када је за кратко време добила велики број пратилаца и обавештења. Ивана тврди да је славни фудбалер покушао да ступи у контакт са њом, али да му је, како каже, јасно ставила да знања да је заузета. 

 

 

Роналдо је ову девојку запратио још 2016. године, а тада је њена популарност преко ноћи порасла и данас је прати 134.000 људи на овој друштвеној мрежи.

Како каже, никада није сазнала због чега је Роналдо заправо прати.

- Верујте ми, за мене је то тајна. Не познајем Роналда, не знам ни како ме је нашао на Инстаграму, ни зашто ми лајкује слике. Ништа не знам, била сам потпуно изненађена. Имам дечка, Роналдо је мало закаснио - рекла је она за медије.

Интересантно је да су обоје амбасадор једног великог спортског бренда.

Са ових простора бивши фудбалер Манчестера прати још младу НБА звезду Луку Дончића и Луку Модрића, бившег саиграча из Реал Мадрида.

Подсетимо, Роналдо је недавно шокирао спортску јавност одлуком да пређе у Ал-Наср, фудбалски клуб из Саудијске Арабије. 

Фото: Профимедиа

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".