Многи људи у прошлости су били повређени а како не би поново искусли бој, постављају зидове. Шест хороскопских издвајају се по томе јер воле да скривају своје емоције.

Водолија

Водолије имају осећања, али желе да контролишу све што је немогуће. Без обзира шта желе да избегну, њихови емоционални зидови су личне природе и често знају тиме да повреде блиске особе.

Бик

Методом покушаја и грешака научили су да показивање осећања само доводи у велике проблеме. Прилагодили су свој живот тако да осећају што мање боли, а тиме и усавршили изградњу заштитних зидова. Иако су можда осећајне особе, не желе више да имају никакве везе с непотребним количинама боли.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

Постављање зидова код Шкорпија је нормална ствар још од најраније младости. Они знају како да заштите своје срце и на све гледају као на потенцијалног непријатеља. С таквом врстом одбране се чине хладнима, а то је управо оно што желе да људи мисле о њима. Затворени су за било какву врсту емоција, односно емоционално су недоступни.

Вага

Вагама се свиђа идеја да људи мисле како су осетљива и емоционална створења, али заправо се плаше доста тога. Зато постављају зидове да би се заштитиле. Због тога су лажно љубазне, тако да људи мисле да су драге и да их оставе на миру. Њихови зидови су заправо илузија доброте, а све то је створено како би одвратило знатижељу свакога ко би могао да их повреди.

Стрелац

Стрелац вага своја осећања и тако види шта му одговара, а шта не. Они показују своје осећања, а када виде да им ситуација више не одговара, повуку се и искључе своју емоционалност. Стрелац због тога не осећа кривицу, а посебно када је реч о искључивању осећања ради проналаска унутрашњег мира.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Емоције нису нешто у шта Близанци желе да буду укључени, а с обзиром на то да им је блажено стање да се затворе и ништа да не кажу, то често и примењују. Ретко пуштају некога да прође поред њихових зидова, али ако схвате да ствари иду у погрешном смеру, заврше с тим односом пре него што их заболи.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".