Србија: У четвртак претежно облачно са кишом и суснежицом повремено у централним, јужним и источним крајевима. На југу и југоистоку Србије је могућ снег и у нижим пределима, док би на северу и западу Србије већи део дана било суво време. Ветар слаб, ујутру променљив, а током дана северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -1°Ц до 3°Ц, а максимална од 2°Ц у Новом Пазару и Врању до 7°Ц понегде у Војводини. Увече слаба киша, суснежица и снег у централним, јужним и источним пределима.

Београд: У четвртак претежно облачно и већи део дана суво, мада није искључена краткотрајна слаба киша. Ветар слаб северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3°Ц, а максимална око 6°Ц. Увече суво.

Време наредних дана:

У петак суво уз мањи пораст температуре у односу на четвртак. У току дана променљива облачност и понегде сумаглица, а може бити и мало сунчаних интервала. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -1°Ц до 4°Ц, а максимална од 4°Ц у Ужицу до 10°Ц понегде на северу Србије. Увече суво, али уз наоблачење на северу Војводине где је могућа слаба киша током ноћи ка суботи. У суботу пролазно наоблачење које се премешта од севера ка југу Србије може условити понегде слабу кишу. На северу Војводине се разведрава ујутру, а поподне у већем делу северне Србије. У недељу суво са сунчаним интервалима и топлије од просека.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".