На питање о Ивани каже:

 - Упознали смо се на планинарењу на Проклетијама. Знамо се од прошле зиме, март, април, ако се не варам. Па ми смо били у контакту сваки дан смо се чули и онда питала ме кад ћеш доћи у Београд и позвала ме. Ја сам ишао, дружили се, шетали, ништа нисмо имали, значи између мене и Иване није било ничега. Последњи пут смо се видели 23. децембра. Тог дана када сам ја кренуо за Црну Гору. Замолио би све портале, све људе, да пре него што почињу да нешто пишу о мени, да размишљају мало - рекао је он.

На питање да ли зна ко би евентуално могао да је убије каже:

 - Не бих знао ко је то урадио, ја њене пријатеље нисам знао, на данашњи дан ово се може очекивати од сваког, ја са тиме немам ништа.

Фото: Н. Скендерија, друштвене мреже

 

 

Како каже, није долазио у Београд само због Иване, него због, како наводи, пријатеља које овде има.

 - Па нисам само због ње, ја сам долазио неколико пута у Београд зато што имам много пријатеља, другара који долазе код мене на Проклетије - рекао је.

Подсетимо, Иванино беживотно тело пронашла су браћа 24. децембра у изнајмљеном стану на Звездари. Како им се није јављала на телефон, развалили су врата стана и затекли је на кревету откопчаних панталона и подигнуте блузе. Угледали су модрице по врату, а имала је и повреде усне, ока, али и прстију на шаци и подлактице. Што све указује да се до последњег даха борила за живот.

Истрагу води Више јавно тужилаштво у Београду.

(Телеграф.рс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".