Саша Поповић, Лепа Брена и Боба Живојиновић отварају заједно продукцију са којом су направили револуцију на музичкој сцени.

- За "Грандов" студио новац су дали Брена и Боба, јер тада нисам имао пара. Све је изгорело за дочек 1999! Не знам како је дошло до тога. Наставили смо и даље да радимо, па сам успео да им дам половину новца. Многи ми не верују, али Брена и ја се никад нисмо посвађали. Почели смо заједно да радимо 6. априла 1980, а пре годину и по дана смо продали фирму, што значи да смо 41 годину сарађивали. Били смо пословни сарадници, па пријатељи, а на крају и кумови. 

Фото: АТА имагес

 

 

Саша 2004. године покреће најгледаније музичко такмичење, "Звезде Гранда", које је изнедрило многе звезде.

- Станове, локале, аутомобиле, куће, све смо их обезбедили. Славици Ћуктераш, као и Тањи Савић, за коју мислим да има највише хитова, урадили смо албуме. Ми смо њима пет пута више зарадили него они нама - прича музички стручњак, ког радује успех сваког такмичара:

- Најдраже ми је када ми кажу: "Директоре, ја сам се оженио, добио дете, купио стан, кола, локал...".

Након што су дугогодишњи пријатељи и сарадници Саша Поповић и Лепа Брена наводно продали продукцијску кућу, Саша је пожелео да се одмори у пензији али је схватио да му не би било тако занимљиво.

Фото: Жељко Кнежевић

 

 

- У пензији сам већ три године, али пошто без посла не могу, и даље водим "Звезде Гранда". Баба Ванга ми је рекла да ћу умрети у 86, што значи да имам још 18 година да уживам. Решио сам да искористим то време да возим аутомобиле који ми се допадају. Највише волим џип "мерцедес МЛ" из 2007 године, који сам купио нов у Немачкој, рекао је Поповић за "Информер".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".