Она је на себи имала белу мајицу без рукава и дуге хеланке за своју школску дворану, али је добила упозорење. Показала је своју одећу на ТикТоку, где су гледаоци прогласили ову политику смешном.

- Управо сам у теретани у школи добила правила о ношењу мајице без рукава - рекла је док је стајала испред огледала у тоалету, преноси Дејли Стар. Мајица без рукава само делује кратко, али није показала њен стомак. - Моја мајица са једнорогом је била мало превише сексуална, претпостављам - додала је и нашалила се да је "захвална" што школа има правила облачења која јој помажу да "задржи врлину".

@iwishiwasagreatzombie so grateful that we have a dress code to help me keep virtue 🤩🥰🥰 #byu #byuh #hawaii #dresscode #college ♬ original sound - Allison Gallup

Пријатељи и гледаоци на ТикТоку такође су школска правила сматрали смешним.

- Кодекс части односи се на контролу и врло мало темеља у доктрини. Исус би те вероватно казнио услед кодекса части - написао је један корисник испод видеа. - Зар момцима није допуштено да носе овакве мајице? То је смешно. Јесу ли те натерали да измериш три прста да докажеш да је прекратка? - написао је други.

- Само вам желим рећи да сам се зубима и ноктима борио са кодексом части, тамо је ужасно - додао је трећи.

Алисонин школски приручник наводи неколико тачака у вези са кодексом облачења ученика, а "мајице без рукава" укључене су као кршење.

Вeб верзија приручника наводи:

- Ученици не смеју носити одећу која је подерана, исечена или непристојна. (нпр. кратке панталоне, мини сукње, мајице без рукава или сличну одећу).

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".