Једна од наших најбољих глумица Бранка Катић пре много година је срела човека свог живота и одлучила да са њим оде да живи у иностранство.

О њеном приватном животу се мало тога зна, али оно што је јавности познато јесте то да је њен супруг познати британски режисер и продуцент Џулијан Фарин.

Фото: В. Данилов

 

 

Њих двоје су у браку већ дуги низ година, а Бранка повремено посећује Србију. Њих двоје воле да дођу у Бранкин родни крај, а глумица је једном приликом открила и да је њен супруг навикао на српски менталитет.

Она је истакла да му не смета то што је код њих кућа увек пуна људи, а често се и нашале на тај рачун.

Наша кућа је увек пуна. Када сам се удала за Џулијана, он ме је увек зафркавао како је оженио једну Српкињу, а добио три Србина за џабе. Нас вазда има, не само из Београда већ из целог света - насмејано је изјавила глумица тада.

Из скалдног брака у којем су Бранка и Џулијан већ дуги низ година родило се и двоје деце, два сина Луј и Џо.

Фото: Профимедиа

 

 

Бранка се једном приликом осврнула и на то какав однос има са синовима, као и какви су јој планови за будућност.

- Мислим да је сад неко време када су моја деца довољно велика да могу да виђају своју маму мало мање, а све ове пословне прилике које ми се овде отварају су узбудљиве. Сада је добро време да се вратим својој каријери - рекла је Бранка за "Блиц".

Њихова љубавна прича је веома дирљива и лепа. На често новинарско питање о томе да ли постоји чаробна формула за срећан брак глумица је одговорила:

- Не постоји чаробна формула за успешан брак. Потребне су абнормалне количине разумевања, стрпљења и толеранције. И треба знати како да даш љубав, а не само да је примаш.

 

 

Постоји још једна анегдота која је везана за Џулијана. Наиме, глумица је открила како је њена породица реаговала на то што је њен супруг вегетаријанац. 

- Џулијан је у Београд дошао као вегетеријанац, па је моја мајка спремила посне и мрсне сарме. Катићима је то баш било чудно, сећам се да су гледали као да је са друге планете док је јео посну сарму - испричала је глумциа једном приликом за домаће медије. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".