Ован

Почетак 2023. године донеће Овну промене у финансијској ситуацији. Некадашња активност више неће доносити опипљиве користи, па ћете морати да траже нова финансијска решења. Не губите оптимизам, а до средине пролећа природно предузетништво ће вам рећи прави правац. Најуспешнија решења за Овна биће инвестициони пројекти који ће задовољити не само потребе домаћинства, већ ће и део добити одвојити за нове идеје.

Бик

Финансијска ситуација Бика ће бити стабилна 2023. године. Неће бити већих новчаних расхода, али неће бити приметне рупе у породичном буџету. Цените оно што имате и не жалите се на будућност. У лето 2023. ће се појавити пројекат за Бика, који ће изгледати веома обећавајући за улагање. Међутим, звезде топло препоручују да не подлегнете искушењу, јер у потрази за лаким новцем ризикујете да изгубите много.

Близанци

Близанцима ће 2023. донети невероватне могућности. Све финансијске трансакције ће се одвијати као сат. Звезде саветују Близанцима да се не задовољавају малим, већ да прошире видике. Да бисте извукли максимум из свог пословања, потражите нове пословне партнере и обратите пажњу на компетентан менаџмент. Ако се придржавате ових препорука, до краја године можете значајно повећати своје богатство.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Ракови ће чврсто стајати на ногама током 2023. Финансијска позиција ће бити стабилна на дужи рок. Наставите да се доказујете у изабраном послу, а до јесени ћете моћи да направите озбиљне уштеде. Звезде обећавају Раковима додатни приход од депозита у банци, као и солидан бонус у виду наследства или значајне победе која ће се десити до краја године. Оставите по страни природну неверицу и прихватите неочекивани новац.

Лак

Лавови ће се приметно обогатити 2023. године. Донеће низ важних одлука које ће на најкориснији начин утицати на заједнички циљ. Срећа ће Лавове пратити читаву годину, па треба да искористите шансу. Обратите пажњу на пројекте за које сте раније сматрали да су ризични и одлучите да инвестирате у њих. Звезде обећавају велики џекпот и моћан новчани ток.

Девица

У 2023. Девицама се не препоручује да доносе важне одлуке везане за финансије. Немојте да инвестирате, да купујте срећке и да узимате кредите. Мораће рационално да управљају својим буџетом и да не троше безумно. До јесени 2023. ситуација ће се поправити, али до тада Девице треба пажљиво да прате садржај сопственог новчаника.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Новчана срећа чека Вагу у првој половини 2023. године. У овом периоду треба обратити пажњу на велике пројекте и не плашити се оправданих ризика. Најбоље решење за Вагу биће улагање у некретнине, које ће донети најмоћнији финансијски принос. До краја 2023. моћи ћете да остварите први озбиљнији профит и припремите одскочну даску за нове трансакције.

Шкорпија

У 2023. Шкорпијама ће се смешити финансијска срећа. Средином ове године догодиће се радостан догађај. Припремите се за случајни и неочекивани новац који ће значајно напунити ваш новчаник. Стари пројекти, као и утицајни спонзори биће у фокусу. Други успешан период за Шкорпије биће крај године. Звезде вам обећавају солидне новчане бонусе, вредне поклоне колега и великодушне знаке рођака.

Стрелац

Материјално стање Стрелца 2023. године показаће непроменљивост, што већ није лоше. Уз константан и стабилан приход, можете истраживати нове области своје каријере или тражити посао који обећава. Не плашите се великих промена у животу, јер ће свака од њих повољно утицати на финансијску ситуацију.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Наредна година ће обрадовати Јарчеве предвидљивошћу. Искористите своју стабилну позицију да формирате финансијски јастук или инвестирајте у занимљиве пројекте. У јесен ћете схватити да се крећете у правом смеру. Упркос успешном финансијском стању, не позајмљујте новац другима, јер се 2023. повећава ризик да не чекате повратак потребног износа.

Водолија

Као резултат промене посла и тражења додатних могућности, приход Водолија у 2023. години ће се драматично повећати. Пред вама ће се појавити нове перспективе. Сада ће Водолије коначно моћи да приуште да обаве цењене куповине или крену на занимљиво путовање. Одустаните од сумње, јер звезде обећавају стабилан профит. Међутим, покушајте да трошите новац мудро.

Рибе

Финансијска срећа наћи ће Рибе у лето 2023. У овом периоду треба да направите већину трансакција и манипулација новцем. Ипак, Рибе дефинитивно не би требало да пусте сав новац у ветар и рано славе победу. До краја године очекују вас неочекивани опипљиви трошкови који нису били урачунати у буџет. Зато се вреди уздржати од расипништва и рационално расподелити финансије.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".