Глумица Јелисавета Орашанин у јуну 2017. године удала се за кошаркаша Милоша Теодосића након шест месеци везе. У фебруару 2019. године добили су ћерку Петру, а две године касније сина Богдана. Породица је стационирана у Болоњи, па Јелисавета у Београд долази само када је неопходно због глумачких ангажмана.

- Мени је ипак породица број један и бићу у Болоњи што више будем могла. Али док су ми позоришне припреме овде уклопићу снимање и филма. Ипак деца тамо иду у вртић. Породица ми је тамо - рекла је Јелисавета која се поноси што је у Италији само домаћица.

- Апослутно да и не стидим се тога. То је један од тежих послова. Могу да играм сваке вечери представу, мање бих се уморила. Болоња јесте миран град, породични, што нам у овом периоду живота апослутно одговара. Деца су мала, близу је парк... Све нам је близу. Сконцетрисани смо једни на друге. Баш уживам. Болоња је супер позиционирана. Тако да када се пожелимо неких већих градова, путовања, истраживања, музеја, онда седнемо у воз и све нам је на сат, два. Поприлично се лепо сналазимо тамо - рекла је за “Супер ТВ” Јелисавета која је својевремено говорила о проблему који је имала са зачећем.

- Више од свега смо желели дете, али због тромбофилије, која изазива згрушавање крви, то није било изводљиво. Срећом, медицина је напредовала, подвргла сам се вантелесној оплодњи и прошла прави мали хормонски ролеркостер, али данас имамо Петру. Прича са срећним крајем, што је једино важно. Многе жене суочавају се са истим проблемом, али је најважније не губити наду и бити упоран - испричала је она након порођаја за магазин "Хелло".

Будући да је трудноћа била ризична, глумица је свих девет месеци примала терапију.

- Моја трудноћа је била ризична, јер ми је дијагностикован висок ризик на тромбофилију. Током читаве трудноће примала сам редовну терапију и све је било у реду. Нажалост, тестови на тромбофилију веома су скупи, тако да се код нас раде тек након што жена доживи три побачаја, па је много њих које изгубе плод, а не знају шта је тачан узрок тога. Не волим да причам о интимним стварима, али ово искуство желим да поделим управо да бих пренела поруку женама да не одустају - рекла је  Јелисавета својевремено за "Сторy".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".