У мемоарима под насловом ''Спаре'', односно ''Вишак'', која тек треба да се нађе у продаји, принц Хари наводи како су он и принц Вилијем имали одвојене састанке с Камилом пре него што је она ''постала члан породице'', као и да је размишљао да ли ће она једног дана бити његова "зла маћеха", али да су он и његов брат били вољни да јој опросте у "срцима" ако усрећи краља Чарлса, преноси Би-Би-Си.

Хари наводи како је кад је имао 20 година сазнао да је недуго након његовог рођења тадашњи принц Чарлс рекао Дајани да је ''обавила своју дужност'' што му је родила два сина.

- Родила си ми наследника и један вишак. Обавила си свој посао - наводно је тада рекао Чарлс.

Принц Хари у књизи описује сукоб између њега и брата Вилијема недуго након сахране војводе од Единбурга и бившег принца Филипа, и каже да је Чарлс покушао да их раздвоји. 

- Молим вас, дечаци, немојте од мојих последњих година да направите мизерију - наводне су речи тадашњег принца Чарлса.

Раније је британски јавни сервис пренео да је Хари признао да је убио 25 људи док је служио у Авганистану.

- Увек сам могао тачно да кажем колико сам непријатељских бораца убио. Дакле, мој број је 25. То ме није испунило задовољством, али нисам ни осећао срамоту", цитира Би-Би-Си одломак из Харијевих мемоара.

У својим мемоарима, британски принц признао је и да је користио дрогу када је имао 17 година.

- Тада сам користио кокаин... Није било баш забавно, и нисам се осећао посебно срећним због овога... Имао сам седамнаест - написао је принц Хари у мемоарима.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".