Доктор Дармеш А. Пател из Пасадене оптужен је за покушај убиства своје супруге и њихово двоје малолетне деце јер је намерно аутомобилом Тесла прешао преко литице од 80 метара.Дармеш А. Пател, 42, ради као радиолог у медицинском центру Провиденс Холи Цросс у Пасадени. Оптужен је да је у понедељак намерно одвезао свој бели Тесла Модел И са литице познате као Ђавоља страна.

Невероватно, али сва четири члана породице – Пател, његова супруга Неха и њихова деца од четири и седам година – преживела су без озбиљнијих повреда. Сада се неки питају да ли их је возило – које има ваздушне јастуке поред два предња седишта поред њих и испред њих – заиста спасило.

Полиција је у уторак оптужила Патела за покушај убиства и злостављање деце, наводећи да је инцидент био покушај убиства - самоубиства које је пошло наопако. Он је данас у затвору округа Сан Матео. Нејасно је да ли се његова жена и деца још увек лече у болници или су отпуштени.

Комшије су изјавиле за ЦБС Њуз о свом шоку након што су сазнале за оптужбе против Патела. Роџер Њумарк, који живи близу породице у зеленој улици Пасадена, рекао је: "Они су најслађи пар и имају двоје мале деце.“

Болница у којој Пател ради објавила је саопштење у уторак. "Медицински центар Провиденс Холи Крос је дубоко тужан што сазна за саобраћајни инцидент у којем су учествовали један од наших лекара и његова породица. Изузетно смо захвални што није било озбиљнијих повреда. Нећемо даље реаговати, јер је овај инцидент под истрагом.'

Међу онима који су коментарисали случај био је и оснивач Тесле Илон Маск. У одговору на твит о томе како је породица преживела, Маск је рекао: "Добре вести".

Полиција тек треба да заврши истрагу о несрећи и тек треба да потврди зашто мисли да је породица преживела. Они мисле да је возило претрпело један почетни ударац, а затим се више пута преврнуло у ваздуху пре него што је слетело усправно, на точкове.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".