- У свим ситуацијама које су се дешавале када сам изашла из Задруге била сам много збуњена и све што ме је дочекало напољу није било нимало лако. Ја нисам неко ко одаје изглед жене која је тужна и сломљена, већ сам јака, па људи мисле да се лако носим с неким стварима. Није уопште лако, али ја сам успела да се изборим. Пет година, рачунајући и ту шесту у ријалитију, нисам била слободна девојка. Из брака сам ушла у катастрофалну и кобну везу, после сам имала још једну турбулентну везу и сада сам на нивоу где по први пут осећам како је бити самосталан и слободан. Наиђе фаза када осећам анксиозност и депресију, али то је пролазно.

Далила је открила када јој фали мушкарац који би био крај ње.

Фото: АТА имагес/Принтскрин Инстаграм/dejan_dragojevic_official_

 

- Када ми треба неко да ме искрено саслуша, да ме пита какав ми је био дан, а да није у питању нека корист. Данас већина људи гледа корист и када неко хоће да се дружи са мном, ја то одмах имам у глави иако можда није тако. Због своје повређености одбијам добре људе од себе.

Дејан и Далила живели су ријалити и пре ријалитија, имали су свој влог и одавали сте утисак срећне и складне породице.

- То јесте било тако, али не могу да објасним шта се касније десило - каже данас Далила.

Фото: Принтскрин Инстаграм/dalila_dragojevic_official's profile picture dalila_dragojevic_official

 

Она је открила да се каје што је у ријалитију повредила многе себи блиске особе, најпре свог оца.

- Отац и мајка су због мене прошли пакао. Када сам излазила, најбитније ми је било да их чујем, а сусрет са њима је био јако емотиван. И данас када их видим мени не буде добро. Доста сам их повредила и зарад себе и зарад њих, радим на томе да то исправим.

Бивши муж, од које се још није развела, Дејан Драгојевић често је због презимена поткачи у својим видео клиповима.

- Ја сам и даље Драгојевић, а Дејан све ради да би зарадио новац. Разлог за његово одбијање да даје интервјуе за новине и портале јесте да би више људи гледало његов канал. Ја сам му урадила лоше ствари у животу, али му нисам донела толико негативног и желим му срећу. Форсирало се да сам му унела раздор у породицу, али ми је драго да су се помирили и да су срећни. Видим да им нова снајка не одговара, појавила се и нека трећа, свака се упозна с родитељима и оде на ручак. Имали су пуно љубави и за мене, и заиста не знам како функционишу сада када нисам са њима - закључила је Далила.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".