Синоћ око 23 сата, у центру Бачке Паланке, дошло је до, како сазнајемо од извора блиског истрази, до заказане туче шеснаестогодишњака, једног из Бачке Паланке и другог из Футога.

- Осумњичени Ј. Е. (16) из Бачке Паланке је малтретирао током дана оштећеног П. Б. (16) из Футога. Након тога су се договорили да се нађу увече у центру. Прво су кренули вербално, а онда је дошло и до физичког обрачуна, где је осумњичени извадио нож и задао Футожанину убод у пределу груди. Све то су посматрали њихови пријатељи - каже извор Курира.

На лице места одмах су изашле екипе полиције и хитне помоћи, који су повређеног превезли у Дечију болницу у Новом Саду. Нападач је одмах ухапшен, а полиција је извршила увиђај на лицу места.

- Малолетник је задобио тешке телесне повреде у пределу груди, опасне по живот. Стабилан је и свестан. Налази се јединици Интензивне неге - каже др Андреа Ђуретић, портпарол Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине.

Дело је оквалификовано као кривично дело тешке телесне повреде, а с обзиром да се ради о малолетним осумњиченом, он ће сутра у редовном поступку бити саслушан.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".