Вест не би била толико занимљива да глумица није затруднела са некад најбољим пријатељем свог бившег мужа Дарија Прпића.

Анђелка је тренутно на врхунцу популарности, па и не чуди што њен приватни живот буди толико интересовање јавности. Глумицу смо прилике да је гледамо у серијама комичног жанра, као што су "Козје уши", "Ујка нови хоризонти", "Азбука нашег живота", "Радио Милева", "Андрија и Анђелка"... Глумила је насловну улогу у феноменалном филму " Једини излаз", а мало ко се сећа како је Анђелка започела каријеру.

Фото: В. Данилов

 

Анђелка је широј јавности постала позната када је први пут стала пред камере, али у улози водитељке. У питању је била ријалити емисија "48 сати свадба", а како је открила у то време није имала подршку колега за овај пројекат.

- Радила сам емисију ’48 сати свадба’, и то сам радила једно лето. Све колеге које су ме саветовали и желели ми добро, сви су били против тога. Рекли су ми да не прихватим, у фазону шта ћеми то, то је ‘треш’. Међутим, ја сам из Пожаревца, односно једног села око Пожаревца, сада су сви у Бечу како је то обично било у нашем крају. Мени је тај наш менталитет у ДНК, то како се славе свадбе, обичаји, музика под шатром, играње кола, Моравац, Влашко. Ја то не би имала где више да покажем, а знам све да их играм - испричала је Анђелка, па је додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/Emotion TV Show

 

- Знам и Моравац, и Влашко, Ужичко, све. Влашко коло је озбиљан кардио. На тим свадбама на којима сам била као клинка, јер сам практично одрасла под шатором, све слике из детињства са мамом и татом су ми испод шатора. Ја сам их увек питала: ‘Да ли сте ме водили негде другде, о чему се ради?’ Водио ме тата и на Маракану, то су неке успомене које вучем, да не кажем трауме - испричала је Анђелка у свом духовитом маниру у емисији "Амиџи шоу".

Када погледате како је Анђелка изгледала у периоду док је снимала поменути ријалити и више је него очигледно да се готово и није променила, те да су године за њу само број. Поменути серијал био је веома популаран управо због Анђелке и њеног шармантног изгледа и харизме.

Фото: Јутјуб принтскрин/Emotion TV Show

 

Након што је усрећила многе младе парове убрзо је и сама стала пред олтар. Подсетимо, Анђелка се 2011. године удала за Дарија Прпића са којим има сина Јакшу, а резвели су се 2020. године.

(Курир стил)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".