Певачица Тања Савић (37) открила је да ли је и даље у контакту са Сашом Поповићем (68), у чијем такмичењу ("Звезде Гранда") се прославила пре скоро две деценије.

- Нажалост, изгубили смо контакт. Свако је отишао својим путем. Он човек има своје обавезе и у пензији је - казала је на почетку Тања Савић.

- Иначе, пратим његов рад, кад год у интервјуу спомене моје име, ја сам јако поносна, јер видим да сам његова муза из "Звезда Гранда" и драго ми је због тога. Увек ме стави на то прво место. Он је један од људи који је створио моје име - додаје певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Тања је открила да ли мисли да је направила грешку одласком у Аустралију са мужем Душаном Јованчевићем, како је Саша истакао једном приликом.

- Па, нисам ту ја направила грешку. Једноставно живот ме је тамо послао да живим, да се роде моја два анђела. То је све имало свој значај у том тренутку. Мислим да то није штетило мојој каријери, сад је све дошло на своје. Мора бити места за породицу - казала је Савићева, која се нада да ће у идућој години развод од супруга бити финализован.

- Мој случај иде преко адвоката, а приоритет ми је да се борим за старатељство над децом - наводи Тања.

(24седам)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".