Када је прва супруга Жељка Јоксимовића отворила "Инстаграм" профил, а потом на истом објавила фотографије у бикинију уследили су коментари на конто њеног изгледа. Да је атрактивна и згодна сви су приметили, али и то да је врло отворена у опхођењу са пратиоцима.

Са онима који воле њене објаве Весна Јокисмовић свакодневно дели ставове везане за озбиљне друштвене теме, још чешће објављује кадрове из ноћних провода, са путовања, ту су и фотографије са ћерком Мином коју сматра својим највећим успехом, док истовремено без длаке на језику уме да се супротстави онима који пређу границу и упуте јој критику.

Све што прва супруга Жељка Јоксимовића подели на мрежама прате и медији те су тако портали препуни наслова са њеним именом. Најновија Веснина објава изнова је привукла пажњу а сви верују да се помало тиче и Јоване Јоксимовић садашње Жељкове жене. Наиме, објавила је ауторско дело песника Игора Варге "Више никада нећемо имати двадесет и четири" које је почела стиховима:

Фото: Инстаграм принтскирн/the_vesna_009

 

 

Они који добро познају Варгино стваралаштво приметили су да је прва супруга Жељка Јоксимовића изоставила прави почетак песме, стављајући у фокус Јованино име, због чега се стекао утисак да је другој музичаревој жени нешто овиме желела да поручи.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".