Маринковић је гостовао у емисији у којој је говорио о актуелним учесницима "Задруге", те се осврнуо на Билала Брајловића.

- Маја је била прво са Марком Марковићем, али она неће мирну луку. Њен посао је ријалити, она је професионалац и оправдава свој хонорар. Она није као фикус, да само седи тако лепа и намонтирана. То је она, она не може да се фолира. Била је са Марком, да само докаже да може да растури ту везу. Билал је симпатичан дечко. Он ме је окренуо телефоном, то је први Мајин дечко који се усудио да ме икада позове. Ја против њега немам ништа. Чули смо се телефоном и пожелео сам му брз опоравак. Ја сам и за Мајину славу купио дечку поклон, ако се буде вратио у кућу, поклон ће га чекати - рекао је Таки.

Фото: Инстаграм принтскрин/takitadza

 

 

На питање да ли му је жао Билала и његове незгоде, Мајин отац је имао топле родитељске и људске речи.

- Ја сам човек, знате. Жао ми је сваког ко се повреди. Све су то млади момци, ушли су да се испромовишу и зараде неки динар. Билал се заљубио, а мислим да се и Маја примила на Билала. Он се истакао у односу на све задругаре. Има оних који ми не знају име, а он се издвојио! Правио је и он афере око тих девојчица. Маја није могла да пређе преко те афере са Мајом из Загреба. То је њу тиштило. Можда и због те свадбе што је требала да буде, свака жена би желела да се уда. Маја је добила ту част да буде млада, мислим да је претрпела доста тога - одговорио је искрено тата Радомир.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".