Урош Ћертић, каскадер и бивши ријалити учесник огласио се на Инстаграму и прокоментарисао актуелну сезону "Задруге" коју је сам напустио, а потом је због тога и дисквалификован од стране продукције.

Наиме, он је поткачио задругаре и јавно пружио подршку свом некадашњем цимеру Микију Ђуричићу.

- Два учесника су изашла самоиницијативно од којих сам један и ја, који су обојица имали озбиљне хонораре, јако добре услове, и сви су знали и јавно говорили који их мрзе и воле у кући и ван куће да иду до супер финала јако лако. Запитајте се да ли је ријалити крвав леба, да ли је за неке од нас срамота и понижење које је у сенци велике исплате у јулу (80-100,00е у хонорару само) и да ли слобода, сан, психа тј здравље , увреде на рачун малих беба, мајки и очева, сестара уопште имају цену а ако имају сигурно није један станчић од 45-50кв на Дорћолу тј 100,000е. Једноставно али стварно што јес јес, срамота је. Тај муљ необразовани извлачи и призива из најбољих људи најгоре а из ок људи монструме, из лоших манијаке итд. Никада, не постоје паре нити фирма коју може шеф да ми препише да бих провео тамо 7 дана а не 10м. Никада ми лакше учешће, никада необразованији људи којима сам палио комплексе и сујету на дугме, све топ, тренинзи, суплементи, буџери, вођа два пута омиљени и потрчко једном, 11 листа на 10 први, неко би остао 4 године али неке ствари неки људи, и нека мала бића што моја што Миљанова ћерка, Микијева беба немају цену. Да не причам о прељубама супружника из сезоне у сезону. Фуј, није лицемерно али је срамота за свакога сем ђилкоша из Скобаља реално да уђу тамо. Мики свака ти част ти ниси за тамо, и ја сам говорио увек да је срамота нације што Мики није победио бар 2 пута у 6 сезона. Срамота, уживај са породицом, ту ти је и место. - написао је Урош на свом Инстаграм сторију.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга

 

 

Подсетимо, током учешћа у "Задрузи 6", Урош Ћертић је углавном био тема расправе када су биле у питању туче, свађе, псовке и недолично понашање.

Још на почетку ријалитија имао је инцидент са Кристијаном Голубовићем и Емилом Каменовим, због чега су они дисквалификовани, а Ћертић је након неког периода самоиницијативно напустио ријалити.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".