Александра Пријовић и Филип Живојиновић важе за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени, а њихова љубавна прича почела је пре седам година.

Филип је тим поводом данас посветио својој супрузи емотивну поруку, уз заједничку фотографију са једног од многобројних путовања.

 

 

"7. Волим те", написао је он уз емотиконе срца, а испод објаве почеле су да се нижу честитке.

Александра и Филип своју љубав крунисали су браком 2018. године у јуну, а у марту наредне године добили су наследника Александра. Певачица је једном приликом испричала како су се упознали и чиме ју је Живојиновић освојио.

- Пре него што смо почели да се забављамо годинама смо се сретали на разним местима, у пролазу. Виђали смо се и код Брене и Бобе на приватним журкама на којима сам често певала, мада то је све било у пролазу, без званичног упознавања - испричала је Александра тада и открила како су се након тога срели у једном клубу, где јој је он пришао и рекао како би били супер пар, на шта се она само насмејала и помислила како прича глупости. Сутрадан јој се Филип јавио на Инстаграму, почели су да се дописују и све остало је историја.

Први пољубац десио се у Александрином стану, а певачица је својевремено рекла да је одмах знала да је Живојиновић "онај прави".

Фото: Небојша Параушић

 

 

- Чим сам га упознала, знала сам да ће то бити љубав за цео живот. Наш први пољубац десио се у мом стану на Вождовцу. Одмах ме је освојио манирима, начином размишљања и ставовима. Још тада сам знала да ћу се удати за њега и да је он прави. Одушевио ме је први пут када је требало да дође код мене. Питао ме је шта ћу да попијем и поједем, да донесе. Ја сам рекла 'ништа', јер знате како је у почетку - кад вам се неко свиђа, нити сте гладни, нити сте жедни. Међутим, инсистирао је да му кажем шта пијем и ја сам рекла да пијем само воду. Он се после појавио код мене са пакетом воде. То ме је купило, тај његов гест, јер сам схватила да обраћа пажњу на оно што причам. Ко би вам донео пакет воде када се подразумева да у кући имате воду - изјавила је Александра.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".