Омиљени породични квиз је испред малих екрана окупио гледаоце који су присуствовали одмеравању знања између Арсенија Арсића и Алексе Стефановића.

Оба такмичара су позната по знању и обожавају их гледаоци због њихових експресних и доминантних победа. Овај пут, у овом судару титана је победио Алекса. У оквиру 157. циклуса је коначан резултат био 317 према 255.

Ова партија је запала за очи првенствено навијачима. Наиме, Арсеније игру скочко започиње комбинацијом "каро, каро, звезда, звезда". Алекса није остао нем и као осведочени навијач Црвене звезде је започео комбинацијом "херц, херц, звезда, звезда".

 

На крају партије, Арсеније је прокоментарисао победу противника и објаснио да је већином сам крив за такав резултат.

- Знате шта, осећам извесну дозу самокртике због спорости којој иначе нисам склон. Мислим да разлика није реална. Јесте њему у корист, али не оволико већ да се то пре свега дугује мени и мојој спорости - што су неки гледаоци прокоментарисали као излив сујете.

Арсенија је највероватније заболело испадање из игре више него што је био спреман да призна, а Алекса је његов наредни потез објавио на друштвеним мрежама.

 

 

- Ко губи, има право да се љути -  иронично је прокоментарисао Стефановић уз објаву да га је Арсеније блокирао на Твитеру.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".