Мока сматра да није у питању превара, већ издаја која је тежи облик. Бивши спортиста је истакао да ће се ова веза завршити до Божића.

Фото: Јутјуб принтскрин/RAS televizija

 

-Та веза ће се завршити до Божића. Сви кажу да је мој син преварио жену, а ја кажем да је издаја у питању. Они који су препаметни, а то ја нисам, кажу да је тежи облик издаја. Поента приче је да је он искрено рекао јавно да отприлике више Ана не рачуна на њега јер се он заљубио. С те стране је испао поштен, ништа није урадио, а признао је, значи говори и емоцијама. И она и он. Паралелно- рекао је Мока за Курир и додао:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

-То је довољно да ја прихватам да је то довољно за онога ко га чека да је то крај. Моје процене су да ће ово трајати до Божића јер Анђела поставља ултиматуме у вези са Звездановим понашањем јер шта значи та децидирана изјава да се неће десити ншта више осим грљења и пољупца у образ. Ја бих га већ пребио што није то прекинуо када је она устала и то изговорила. Његов пут је једино повратак код Ане и извињење. Дакле, вратиће се у породични дом, пошто нема други. Рајско острво ће Анђели доћи главе. Јако сам разочаран реакцијом његових "другова" и осуде пошто су они проверени моралисти, јер друг жели другу да му буде лепо. Прихватам да је неко добар са Аном да би му то било непријатно, а то сам једини ја. Зато ја не могу да му кажем, иако је мој слоган да ми дете буде здраво и задовољно, јер саосећам са Аном, с којом имам изузетни однос.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".