Ован

Овнови се брзо заљубљују. Иако њихова опчињеност не траје дуго, њихове емоције су током везе интензивне и искрене. Велико срце и импулсивно понашање доприноси њиховој способности да за неким брзо изгубе главу. Када се заљубе, не размишљају о будућности. Они само желе да уживају у тренутку.

Рак

Ракови се заљубљују на први поглед и врло брзо се у њима буде дубоке емоције. Најчешће их привлаче људи о којима могу да се брину. Али само зато што се Рак може заљубити у некога након само неколико дана, то не значи да ће му открити емоције. Ови људи не воле да ризикују, па ће сачекати с изливима љубави док не буду сигурни да су осећања узвраћена.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Вага је стално заљубљена. Ови људи су зависни од пажње и флерта који долази са заљубљивањем. Вага може да се заљуби у било кога ко је љубазан према њој/њему. Од конобара у кафићу или особе која јој је успустила место у аутобусу. Ваге су једноставно заљубљене у љубав и не могу да живе без флерта и романтике.

Рибе

Рибе су највећи романтичари Зодијака. Оне могу да се заљубе на први поглед ако им интуиција говори да постоји стварна веза између њих и особе коју су срели. Овај знак у свакоме види нешто добро и лепо, због чега се лако препушта емоцијама.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".