Од га је Дејана Александра Николић преварила са Флипом Царем у шоу програму, Дејан није показивао да је патио. Он је насупрот за време раскида, излазио са братом Давидом и проводио се. Тако је у јавност испливала информација да је упловио у везу са познатом водитељком Тамарамо Галијано. 

Да је истински заљубљен, говоре видео снимци тренутака мажења на његовом Инстаграм профилу, а многи су помислили да се Драгојевић помирио са Далилом.  

Тамара у почетку није желела да даје информације на ову тему:

- Заиста не бих коментарисала ништа на ту тему... Дејан ми је супер фрајер и мислим да је добар дечко, радо бих изашла на дејт с њим, што да не? - рекла нам је најпре Тамара, а када смо је суочили с нашим сазнањима, решила је све да призна:

- Не знам стварно како сте то успели да сазнате, али имате тачне информације. Истина је да смо Дејан и ја на почетку једне лепе приче. Варнице су севнуле на прву, као што можете да видите на снимку, који је настао крајње спонтано. Волим фрајере који не калкулишу. Дејан је на све начине покушавао да дође до мене и успео је. Од четвртка се не раздвајамо, толико смо се смејали кад су људи помислили да је на снимку на коме се виде наше руке - Далила. Каква црна Далила, она је давна прошлост! Дејан је прави џентлмен. Жао ми је само што је до сада правио катастрофалне изборе када су жене у питању. Овог пута је направио прави избор. Видећемо колико ће све ово трајати, али важно је да се зна да је сада Дејан - заузет дечко - признала нам је Тамара.

(Курир.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".