Скоро деценију је прошло од њеног последњег појављивања у јавности и велике медијске буке која се подигла када је изгубила бебу, након што ју је бивши дечко претукао.

- Тукао ме је. Била сам у четвртом месецу трудноће. Ја сам преживела, али беба није - испричала је својевремено Буба Добросављев.

На питање да ли је Небојшу провоцирала нечим да би је физички напао, Буба је одговорила да јој се он "јако допао".

- Био је шармантан. Дошло је до трудноће. Хтела сам да верујем да ће све бити у реду, иако смо се мало познавали. Али сам још на мору схватила да је нервозна и лабилна особа. Несигурна. Ништа у животу није успео да доврши до краја. А стално је понављао да је савршено психички здрав. У седмој недељи трудноће постао је агресивнији. Није био способан да се носи са чињеницом да ће постати отац. Одлучила сам да одем са мора, јер је, на пример, инсистирао да се возим мотором, што ми је било забрањено због трудноће. Хтела сам кући, али се он није сложио. Моја мајка се умешала и успела је да га наговори да ме пусти. Дошла сам да размислим шта ћу даље - објаснила је Буба.

Водитељка је изјавила да је, након што се и Небојша вратио са летовања, ипак пристала да живи са њим.

- Почињемо да живимо заједно и ту настају проблеми. Саопштила сам му да не могу да живим у простору где смо живели, јер ту није било ни беле технике, нити могућности да се храним као трудница. Његово стање се погоршавало, а ја сам била изолована, без интернета и телефона. Осећала сам се лоше и решила сам да га оставим, рекавши да идем код мајке док не нађемо решење. Тада ме је напао. Гурнуо ме је, пала сам на стомак, имала подливе. Ударао ме је по глави. Окренуо ме је. Страшно ми је да причам о томе... Почео је да ме дави. Остајала сам без ваздуха. Последње чега се сећам су речи: „Убићу те, одробијаћу те у ЦЗ!“ Он се освестио у једном тренутку и побегао из стана. Била сам ужасно уплашена за сопствени живот, звала сам сестру да дође по мене - у сузама је тада причала Љубинка Добросављев.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".