Лет BY718 белгијске нискобуџетне компаније који повезује Манчестер и Шарм ел Шеик полетео је са закашњењем више од једног дана у петак, 16. децембра. Разлог? Компанија је добила испоруку „воћног сока уместо ролни тоалет папира и пешкира за руке“, објаснио је пилот.

Француски портал Ла Депецхе објашњава да у данашње време постоји много разлога за одлагање лета, али да авион не полети јер због недостатка тоалет папира није до сада забележено! Међутим, ово се заиста догодило, прошлог четвртка, 15. децембра, на аеродрому у Манчестеру, у авиону белгијске нискобуџетне авио компаније Туи Аирwаyс. Путници су требали да полете око 9:55 ујутро на лету BY718 за Шарм Ел Шеик, али су били спречени у томе.

Према речима пилота авиона: "добављач је направио грешку у поруџбини и испоручио воћни сок уместо ролни тоалет папира и пешкира за тоалете“. Средином поподнева посада је коначно одлучила да преузме ствари у своје руке и отишла је у авион друге компаније на попуну залиха. А онда је настао нови проблем у тренутку када су се путници најзад понадали да ће авион да полети. Авион није могао да полети јер је у то време посада већ завршила своје законско радно време.

Путници су стога морали да чекају до следећег дана да би стигли у Египат. Они су, срећом, били смештени у хотелу. Авион је коначно полетео у петак, 16. децембра, око 11 сати, више од 25 сати од првобитно утврђеног поласка.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".