Никита Клеструп руши све стереотипе о политици. Ова млада жена је политички коментатор, модел, али и ријалити ТВ звезда.

Током своје политичке каријере мењала је своју оријентацију, а занимљиво је да је почела као конзервативка у партији Младих конзервативаца. На локалним изборима у Данској 2013. године била је кандидат за градски одбор у граду Гулдборгсунд, али није била изабрана.

Након избора одржаних 2015. године, Клеструп заузима дијаметрално супротан став и постаје либерал. Исте године добија и планетарну популарност због њене одевне комбинације на свечаности поводом 110-годишњице Универзитета у Копенхагену, чији је студент. Наиме, тада се ова млада политичарка појавила у дубоко изрезаној хаљини, која истиче њен деколте. Овом појавом направила је праву пометњу у данским, али и светским медијима.

 

 

Упркос послу којим се бави, Никита не види проблем у показивању свог тела па се тако се појавила се на насловној страни једног престижног мушког магазина. Њен атрактиван физички изглед и медијски наступи учинили су је данског политичарком коју људи најчешће претражују на интернету. 

Након медијске пажње, знала је како да искористи популарност те се појавила као гостујући учесник неколико данских ријалити програма.

Осим што се бави политиком и моделингом, Никита студира реторику на Универзитету у Копенхагену.

Недавно је млада политичарка представила јавности свог изабраника Микел Кристенсена, а чак је и истетовирала његово име на доњој усни. Она је своју нову тетоважу поделила на свом Инстаграм профилу. 

- Ако се изгубим, молим вас вратите ме Микелу - наводи се у опису ове фотографије.

- Направили смо их јер смо мислили да ће бити забавно. И прилично је слатко имати имена једни других - рекла је Никита за данске медије.

Никита је веома активна на друштвеним мрежама где је прати велики број људи. Погледајте још атрактивних издања ова младе политичарке:

 

 

 

 

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".