Сведочили су динамичном стилу живота и комфору у којем је новопечени брачни пар уживао, а више детаља причитајте у тексту који преносимо у целости:

Најпосећенија кућа на Бежанијској коси, без сумње је кућа Саше Поповића. Празног места за паркинг никад нема, а у кући су све столице и фотеље заузете, упркос огромном простору и доброј вољи домаћина да све намернике што боље угосте. Откад се оженио Сузаном Јовановић, новом ЗаМ-овом звездом, Сале ужива још више у породичној атмосфери. Њихова свадба у "Интерконтиненталу" била је догађај сезоне.  Да ли се отада нешто променило у њиховом животу.

- Како да не, Сузана више није подстанар - шали се Сале.

Сузана ову примедбу прима са осмехом, као уосталом све што јој се у животу дешава. Њено расположење само је за тренутак покварено, када је из машине за судове почела да цури вода. Сузана се баш нашминкала и спремала за емисију ЗаМ, а Саша је панично узвикнуо: - Суле, па где ти је "бриско" који сам ти купио?

Фото: репринт ТВ Новости

 

Када је заједничким снагама и не баш умешно покупљена бара, добили смо капућино. То је једини разлог, што нисмо послужени у првој секунди, како то љубазни домаћини обичавају. У кући од 220 квадрата има простора за бројне госте. Једног врућег августовског дана били су ту Сузанини родитељи мама, Дула и тата Брана са Сузаниним сином Данијелом. Они живе у Раљи и тамо Данијел иде у школу. Сада има једанаест година, обожава село и живот са баком и деком. Сузана то разуме и подржава, јер је јединица у оца и мајке, тако да њеним родитељима унуче представља велику радост.

Нови брачни пар живи брзином од 200 километара на сат. Да би одржала линију и кондицију, Сузана вози собни бицикл, а Саша јој мери време. Њему више одговара тенис, али о тој теми касније, јер Саша је све подредио кућним обавезама.

- Све је организовано тако да не морам да излазим. Код куће компонујем, продуцирам, уговарам послове, договарам се са певачима. Они долазе код мене или телефонирају.

Фото: репринт ТВ Новости

 

Да ли је то разлог што је Саша изградио кућу "на периферији"?

- Има у томе истине. Јер, деси се да месец дана не пређем мост. Овде ми је близу аутопут, тако да часком тркнем до Новог Сада код маме Бебе. Одавде ми је близу студио "Пинк" у Земуну, као и телевизија. А и колеге са којима се најчешће дружимо живе у овом насељу. Мада, најчешће долазе код мене.

Већ је постала традиција да се у Салетовој сали за билијар одржавају турнири. У њему учествују Кеба, Љуба Аличић, Јашар, Пеја, Жарко Станић, Рођа, менаџер Микан Козомара... Какав је улог учесника?

Фото: репринт ТВ Новости

 

- Нема улога, него онај ко изгуби мора да лаје на наше жене. У последње време најлајавији је био Кеба!

Догађаји у кући Поповића смењују се светлосном брзином, па изгледа да брачни пар још није стигао да оде на медени месец.

- Нисмо ишли тамо где смо планирали, али смо зато отишли у Италију. Са Мистер Јоном и његовом породицом летовали смо у Лињану, идеалном месту за одмор и шопинг. Место се налази између Трста и Венеције. После тога отишли смо десетак дана на Свети Стефан - прича Саша.

Фото: репринт ТВ Новости

 

У августу се ритам променио. Тада је у пету брзину убацила Сузана, јер је то сезона свадби, испраћаја, крштења... Има ли Сузи бар један слободан термин?

- Немам, сваког дана у календару уписана је нека обавеза. Свуда ме зову. Сада су у плану гостовања и у иностранству, али још ништа не могу чврсто да договорим, јер се најављује забрана лета наших авиона. То ће умногоме искомпликовати наш посао - жали се Сузана.

И док је Сузана окупирана "тезгама", Сале прича о двоструком вођењу емисија "ЗаМ" и "Еуропинк". Замењивао је Пеју и Вању Булића. То му  није тешко пало, јер он добро функционише у хаосу и гужви. А како му је било 1993. године, када је преко ноћи изгубио све што је имао? Тада је, као што је познато, код Дафине остало заробљено преко 200.000 Салетових марака! У поређењу са овим што има данас, јасно је да се сале уздигао као Феникс, да није клонуо духом, него да се ових година борио и надао да ће поново зарадити, градити и лепо живети.

Фото: репринт ТВ Новости

 

- Не треба нико да ми завиди на овом што имам. Јер, никоме не бих пожелео оно што ми се десило. Од марта 1993. до 1995. године био сам у шоку. Тек после тога видео сам да се поново може живети од овог посла. Почео сам да снимам певачке плоче. Имам четири таква пројекта. Снимао сам сола, дуете, трија и на крају квартет - Кеба, Рођа, Шабан Бајрамовић и ја! После тога више нисам могао даље. Да радим са хором нисам имао воље. Окренуо сам се пословима у ЗаМ-у, новим певачима, телевизији...

Наравно, уз успешне послове почео је да пристиже новац, тако да је Сале првобитну верзију куће мењао из дана у дан. Стално је нешто надограђивао, уносио, дотеривао. Водио је рачуна о свакој ситници, желео да буде  све по његовој мери, баш како је навикао у грађевинско-поповској кући у Новом Саду. Да ли је сада задовољан, да ли ће се уз супругу, пријатеље и фамилију најзад смирити?

- Никако, мој дух не мирује. Кућа је лепа, пространа, светла, пуна зеленила, фонтана и лепих поклона које смо добили за свадбу. Али, мене то гуши, јер ми недостају базен и тениско игралиште. Волим да се рекреирам, али ме мрзи да излазим из куће. Због тога већ меркам неку кућу која има спортске терене.

Фото: репринт ТВ Новости

 

Салетов нестрпљиви и радознао дух најбоље се огледа у анегдоти која лепо осликава његов дечачки карактер. Наиме, Кеба му је на венчању поклонио магичну кутију у којој су биле сложене паре. Кроз стакло су биле исписане речи - разбити у случају велике кризе и несташице. Али, уместо да кутију чува за црне дане, Сале ју је разбио. Зашто? Зар је криза већ закуцала на врата?

- Ма какви! Није било никакве потребе да је отварам. Али, ја нисам могао да издржим. Да свакодневно гледам доларе, шилинге, марке, франке... И, могу сада да кажем да је поклон био више него добар!

Није ни чудо што Кеба мора да лаје...

* Нпортал.рс због вас даје нови живот текстовима из богате новинске архиве "Новости", а овај текст је изашао у "ТВ Новостима" 9. септембра 1998. године.*

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".