Проналажење паркинг места може да задаје праву главобољу возачима, а у последње време се неретко дешава да људи свим силама покушавају да сачувају себи место како би без проблема паркирали своје возило. 

Таква пракса још више отежава проналазак паркинг места те је бахато и непрописно паркирање у Београду постало свакодневица. 

На друштвеним мрежама појавила се фотографија једног баш таквог паркирања. Наиме, слика настала у београдском насељу Војводе Влаховића шокирала је кориснике друштвених мрежа. 

На њој се види аутомобил који стоји између неколико контејнера. Уз ову фотографију постављен је опис "Шта мислите да ли се паркирао или га је бацио у ђубре?".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moje naselje (@mojenaselje)

 

Негативне реакције преовладале су испод ове објаве и људи у коментарима су шокирани оваквим понашањем возача. Ипак, било је и оних који оправдавају овакав призор.

- Чему оволики напад и ружне речи одмах, види се да је ауто “слетео”, ручна није била лепо подигнута, није човек намерно овде и овако упаркирао, нити је могуће да овако стане. Врло брзо је померен, а контејнери враћени на место - написао је један корисник друштвених мрежа. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".