Један од вођа Земунског клана Миле Луковић, волео је кафане и музику, о чему сведоче бројне фотографије и видео снимци настали у периоду врхунца постојања и деловања једног од најјачег криминалног клана на овим просторима.

Лумповање уз трубаче до раних јутарних часова са осталим члановима Земунског клана био им је незаобилазан вид разоноде.

На друштвеним мрежама може се пронаћи један мање познати музички спот у којем је као један од статиста ни мање ни више био Миле Луковић.

Није познато како се баш он нашао у споту за песму "Она и море" у извођењу Триас бенда, али очигледно да није имао ништа против тога.

У троминутној изведби музичког спота из 1994. године, Луковић се појављује у интервалу између 2:29 и 2:38 минута, где у видно расположеној атмосфери седи у друштву једне жене и мушкарца и весели се уз брз ритам песме.

Иначе, поменути бенд основан је још давне 1986. године, а постоји и данас и снимио је бројне хитове, док се песма "Она и море" издвојила као најслушанија. Секвенца у овој песми "Нај, нај, нај, нај" и данас је препознатљива и певуше је многи, па је баш зато ову песму нико и не препознаје по правом имену, већ је и зову "Нај, нај".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".