Оливер Јевтић (48), познати привредник из Ниша, који је настрадао у петак у несрећи на ауто-путу Ниш-Београд, иза себе је оставио неутешну породицу, троје деце и супругу, али и запослене у две фирме које је водио. Јевтић био је успешни нишки привредник и генерални директор Брос Аута и ланца пиљара Иван- Оки пром.

Јевтић је настрадао када је код алексиначаког села Катун излетео аутомобилом са коловоза и преврнуо се, након чега се возило запалило.

- Мој отац је страдао у аудију старом само месец дана. Коловоз није био клизав, тако да смо још више збуњени и шокирани овом трагедијом. Истрага несреће је у току - казао је Оливеров син, пише Република.

 

 

Породица страдалог човека је на Инстаграму објавила вест о његовој трагичној смрти, као и да ће он бити сахрањен на Никољдан у родном месту Поповац.

 

 

Пријатељи и колеге скрхани болом и даље су у неверици да је Оливер прерано отишао у својој 49. години. Од синоћ на друштвеним мрежама нижу се опроштајне поруке вољеном Оливеру који је увек био пун живота.

- Ништа више неће бити исто. Превише боли његов одлазак. Све нас, чинио је јачим а године за нама учиниле су да сви постанемо једна породица. Његов одлазак све нас дубоко је потресао - рекао је Зоран Коцић дугогодишњи сарадник и колега за вољеног пријатеља и саборца.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".