Уобичајени знаци неверства које бисте можда желели да тражите укључују:

1. Побољшан изглед

Ако ваш партнер изненада почне да вежба и да се здравије храни, то би могао бити знак да покушава да изгледа привлачније некоме (вероватно вама, али вероватно партнеру у афери). Исто важи и за нову фризуру и нови доњи веш — посебно ако ваша половина изгледа исто са вама увек, али знатно боље се сређује за посао или одређене друштвене догађаје.

2. Тајно коришћење телефона или рачунара

Варалице имају тенденцију да користе своје телефоне и рачунаре чешће него раније и да их чувају као да им животи зависе од тога. Ако телефон и лаптоп вашег партнера никада раније нису захтевали лозинку, а сада захтевају, то није добар знак. Ако ваш партнер изненада почне да брише текстове и брише историју свог претраживача на дневној бази, то није добар знак. Ако ваш партнер никада не одустане од поседовања свог телефона, чак ни да га однесе у купатило када се тушира, то није добар знак. Ако тражите да прегледате телефон свог партнера, а они кажу не, то је такође проблем.

Фото: Профимедиа

 

3. Периоди у којима је ваш партнер недостижан

Ако вас партнер вара, мање је вероватно да ће одговарати на ваше позиве и поруке. Можда ћете чути оправдане изговоре као да су били на састанку, да су возили, да су били у „мртвој зони“ и да нису знали да покушавате да ступите у контакт. Ако је ваш партнер недоступан док ради до касно или на пословном путу, то је лош знак.

4. Промене у кревету

И смањени и повећани нивои активности у вашој вези могу бити знак неверства. Мање односа се дешава зато што је ваш партнер фокусиран на неког другог, више односа јер покушавају да то прикрију. Још један могући знак варања је да се односа који ви и ваш партнер имате мање емоционално повезан. Још један могући знак је да ваш партнер уводи нове технике и активности у ваш однос. Колико год да уживате у томе, могуће је да уче нове трикове ван ваше везе.

Фото: Профимедиа

 

5. Ваш партнер је непријатељски расположен према вама и вашој вези

Варалице имају тенденцију да рационализују своје понашање (у сопственом уму). Један од начина на који то раде је да пребаце кривицу на вас. Кажу себи да не изгледате онако како сте изгледали када су вас венчали, или да нисте довољно авантуристички расположени у спаваћој соби, или да не цените све дивне ствари које раде за вас, па заслужују да имају мало забаве на другом месту.

Често, њихова унутрашња оправдања за превару цуре у јавност, а они се понашају осуђујуће према вама и вашој вези. Ако вам се одједном учини да ништа што радите није у реду, или да ствари које раније нису сметале вашем партнеру изненада раде, или као да сте одгурнути, то би могао бити јак показатељ варања.

6. Измењени распоред

Када ваш партнер – који никада није радио до касно – одједном треба да ради до касно, а то почне да се дешава све чешће, можда лаже. Ако ваш супружник никада није био на пословном путу и ​​изненада открије потребу да путује на посао, то би могао бити знак да имају бег за викенд са партнером. Пробушене гуме, истрошени акумулатори, саобраћајне гужве, провођење додатног времена у теретани и слични изговори за кашњење или потпуно одсуство такође могу сигнализирати неверство. Партнер који вара такође може изненада заборавити на преузимање деце, рођендане и друге важне догађаје.

Фото: Профимедиа

 

7. Чини се да је пријатељима непријатно у вашој близини

Са неверством, ви, издани партнер, скоро увек сте последња особа која то сазна. Пријатељи варалице често знају за неверство од самог почетка, а ваши пријатељи ће вероватно сазнати много пре вас. Ово сазнање обично узрокује да се ове особе осећају непријатно у вашој близини. Пријатељи варалице могу покушати да вас избегну или да буду претерано љубазни према вама. Ваши пријатељи могу покушати да избегну разговоре о вашој вези, а могли би да претерају тако што ће бити изузетно љубазни.

8. Необјашњиви трошкови

Ако постоје чудни трошкови на кредитним картицама вашег партнера, или одједном има мање новца на вашим или партнеровим банковним рачунима, пензионим рачунима, инвестиционим рачунима... То је могући знак неверства. Ако питате свог партнера о овим трошковима, а њихови одговори изгледају неистинити, вероватно је да су нетачни. Неверство кошта: поклоне, путовања, вино и вечере, хотелске собе итд. Трошкови варања могу се врло брзо сабрати. Ако видите велика подизања готовине или доказе о куповини са места која ретко или никада не посец́ујете, то није добар знак.

Фото: Профимедиа

 

9. Емоционална интимност је избледела

После неколико година, ниједна веза није тако интензивна као у првих неколико месеци. Уз то, ми имамо тенденцију да се безбедно вежемо током времена, учећи да верујемо једни другима у својим тајнама, својим жељама и другим важним аспектима наших живота. Тај процес је познат као изградња емоционалне интимности. А емоционална интимност је оно што нас држи везаним за нашу значајну другу особу дуго након што ружа процвета.

Дакле, ако се ваш партнер одједном чини мање емоционално рањивим и интимним са вама и не жели да будете емоционално рањиви и интимни, то је јак показатељ да се њихов фокус померио - највероватније на партнера у афери.

10. Када питате о варању, ваш партнер се склања и избегава вас

Ако вас партнер вара, последња ствар на свету коју желе да ураде је да разговарају о томе са вама. Дакле, када уведете ову тему у разговор, они могу покушати да скрену и избегну. Укратко, ваш партнер ће учинити све што је могуће да вас усмери на другу тему, или ће пребацити кривицу за оно што мислите и осећате на вас, преноси "Информер".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".