Дирекција КП је у саопштењу информације о хапшењу још једног Србина и ометању радова назвала "спекулацијама" и додала да "нема званичних информација косовске полиције о хапшењу дотичне особе", преноси РТС.

Полиција је потврдила да је синоћ ухапсила Слађана Трајковића, осумњиченог за кривично дело "ратни злочин против цивилног становништва".

Косово онлајн раније данас је јавио да је још један Србин, некадашњи полицајац, ухапшен на северу Косовске Митровице, наводећи да је реч о Зорану Михајловићу.

Огласио се и директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић, који је рекао да најновијим хапшењем Зорана Михајловића, некадашњег полицајца кога Приштина терети за наводне ратне злочине, премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти наставља да спроводи политику прогона према српском народу на КиМ.

ФОТО: Танјуг/AP Photo/Bojan Slavkovic

 

Данас је одржана и седница Кризног штаба на северу Косовске Митровице, на којој је речено да су припадници косовске полиције јуче онемогућили пропуст струје ка насељу Резала.

Косовска полиција забранила је радницима те фирме да се слободно крећу локалним путем, због чега је, како је навео члан Кризног штаба и директор "Електрокосмета" Бобан Новаковић, око 150 становника остало без струје.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".